Doneren

geplaatst in: Doneer | 0

Wat kunt u doen?

Vanwege de hoge doorstroom op de Kruisberg is er doorlopend behoefte aan kleding en geld voor ondergoed en de sokken. Ook kunnen we altijd mensen gebruiken om kleding te sorteren. Wij zijn blij dat Stichting Kruisberg breed gedragen wordt door allerlei organisaties, bedrijven en individuen in en rond Doetinchem. Je kunt doneren; kleding, geld of je tijd. Kijk onder ‘doneren’. Als je meer wilt doen, neem dan contact met ons op.

Doneer kleding en koffers!

U kunt uw tweedehands kleding (schoon en heel) inleveren op de Kruisberg, Hogenslagweg 8, tijdens één van de volgende tijden:

Maandag van 13.00 uur tot 16.00 uur Dinsdag 9.00 uur tot 13.00 uur Vrijdag 11.00 uur tot 15.00 uur

Wij kunnen alles gebruiken maar hebben het meest behoefte aan:

• Herenkleding in kleine maten
  • Herenschoenen in maat 42-44
  • Koffers en (reis)tassen

U kunt zich melden bij de receptie en daar wordt u verteld waar u het kledingdepot kunt vinden. Mochten deze tijdstippen u niet uitkomen, of bent u niet in de gelegenheid om de kleding zelf te brengen,

neem dan contact met ons op: info@stichtingkruisberg.nl